amunt

Instruccions

Què cal saber per moure's a la botiga online?

1 - Aneu a http://botiga.horticultura.cat, es pot accedir des de qualsevol dispositiu.
2 - Poseu el vostre e-mail allà on diu adreça electrònica, sense contrasenya i clicar a "ENTRA" .
3 - Si per entrar a la web voleu tenir contrasenya, la podeu posar clicant allà on diu "Benvingut USUARI" i llavors a "Modifica les dades personals". Sortirà un formulari per canviar la contrasenya.
4 - Aneu a productes i afegiu els productes que desitgeu. Hi ha productes que es poden demanar amb unitats o kg, i d'altres que no es pot triar. A tots els productes es pot deixar un comentari.
5 - A la capçalera va sortint el preu final aproximat i el número de productes. Quan acabeu de triar tots els productes, aneu a "cistella" que està a la capçalera i veureu el llistat dels productes que heu triat.
6 - Des de l'apartat "cistella" podeu fer les modificacions finals si cal, comproveu que tot estigui bé.
7 - A sota hi ha 4 opcions diferents, perquè la comanda es guardi s'ha de clicar a "Confirma comanda".
8 - Un cop confirmada la comanda, tornarà a sortir el llistat que heu triat. Si voleu canviar alguna cosa, podeu editar-la i tornar-la a enviar les vegades que us calgui. Cada cop que confirmis la comanda rebràs un correu electrònic.

Altres coses:
Des de l'apartat usuari, allà on diu "Benvingut/da USUARI" surt l'històric de totes les comandes realitzades. Si la última que vau enviar encara no està preparada, la podreu reeditar.